Change language

CHP. JAZZ: SIMON LYNGE (GRL)

13 jul

Dato

13.07.2017, 20:00
120 kr inkl. gebyr
Koncerten foregår undefor 'under sejlet'
Nordic Wave

Simon Lynge har begejstret anmeldere og lyttere internationalt med sine sange, der også har fundet vej til Hollywoods TV- og filmproduktioner. Han har været på turné med Emmylou Harris og Morcheeba, og siden udgivelsen af ”The Absence of Fear” sidste år har han spillet et hav af koncerter i Danmark, Færøerne, Grønland, Finland og USA.

Det er ikke helt ved siden af, når engelske The Sunday Times beskriver Simon Lynges musik som “A breath of his fresh island air." Den dansk/grønlandske sanger og guitarist, der blandt andet er draget mod sangskrivningen, fordi han ikke kan lide at skrive dagbog, har virkelig sig selv på spil i sin sangskrivning. Og det er noget, der taler lige ind i hjertekulen hos lyttere fra hele verden.

Sidste år udkom pladen The Map Of Your Life. Det er en plade, der er skabt i samarbejde med den dansk/amerikanske producer, Noah Rosanes og den
engelske musiker og sangskriver, Richard Lobb, som også er Simon Lynges mangeårige samarbejdspartner både live og som co-writer.

Albummet er indspillet delvist i Simons hjemby Port Townsend i delstaten Washington på den amerikanske vestkyst og i København.

Torsdag d. 13. juli 20.00//120 kr. inkl. gebyr

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.