Change language

Udstillingsbetingelser

Ønsker du at udstille?

Udstillingbetingelser

I det følgende kan du læse mere om betingelserne for at udstille på Kulturstationen Vanløse:

Salg af kunst
Det er naturligvis helt i orden, at kunstneren gerne vil sælge de udstillede kunstværker under en udstilling. Dog betinger vi os, at solgte kunstværker bliver hængende på udstillingspladsen til udstillingen er slut.

Salg af kunst er ikke noget, vi blander os i. Det vil sige, at al salg går udenom os. Derfor tager vi ingen gebyr eller procenter ved et givent salg.

Det er kunstnernes eget ansvar at lave prislister, pris på billeder, PR og andre lignende opgaver vedr. salg af kunst. Vi tilbyder ikke noget minimumssalg ved udstillinger. Til gengæld er det gratis at udstille På Kulturstationen Vanløse.

Forsikring
De udstillende kunstnere skal selv sørge for forsikring såfremt dette ønskes. Kulturstationen Vanløse er ikke forsikringsforpligtet og påtager sig intet ansvar i forbindelse med skader, tyveri eller bortkomne kunstværker med mindre andet er aftalt i særlige tilfælde.

Ophængning/nedpilning
Dato for ophængning og nedpilning aftales med den udstillingsansvarlige.
Man er selv ansvarlig for at hænge sine værker op, men der kan ydes hjælp fra husets side til både ophængning og udvikling af koncept.
Man er også ansvarlig for at nedtagning af egne kunstværker. Dette skal ske til den aftalte dato af hensyn til kommende udstillinger.

Synlighed
Vi synliggør udstillingen på vores hjemmeside, i nyhedsbrev og i pressemeddelelser til lokalaviserne på baggrund af beskrivelser af kunstner og udstillingen.
Fernisering
Ønsker kunstnerne at afholde fernisering, er det selvfølgelig muligt. Der kan medbringes vin, øl og snacks m.m. til ferniseringen, som holdes i galleriområdet.
Kunstneren bærer selv det økonomiske ansvar og har selv ansvaret for gennemførelsen af ferniseringen med mindre andet er aftalt.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.